Toña Wong Chung &

19 - 24 January 2025

Silence Retreat (Retreat in Dutch)

Email for booking

Teacher

At a glance

Date: 19-01-2025 / 24-01-2025
Category: Yoga and Movement, Healing Arts,

Included:

  • 5 nachten accomodatie in single garden, lake garden of premium room
  • vol pension - vegetarische maaltijden - fruit, thee en gefilterd water
  • Alle sessies behorende bij het silence retreat programma
  • Vrij gebruik van Body Care Centre faciliteiten: sauna - stoombad - jacuzzi - indoor verwarmd zwembad

Not included:

  • Exclusief: Massage en therapie in het Body Care Centre
  • Vlucht van en naar Malpensa international airport
  • Transfer vanaf het vliegveld Malpensa naar Mandali Retreat Centre

Email for booking
Tijdens deze reis kun je in stilte tot jezelf komen. Met energie opbouwen, inspiratie opdoen, yoga, meditatie, een Dr.Hauschka lichaamsbehandeling, begeleiding om in stilte te gaan. En vervolgens stil te zijn. Je hoeft aan niets te denken. Er wordt voor je gezorgd. Het maken van een stiltereis - ook wel stilte retreat - is een ervaring die de rest van je leven bij je zal blijven.

Om onszelf even los te koppelen van het dagelijks leven met al zijn drukte. Even geen telefoon, werk, partner, kinderen, vrienden of welke afleiding dan ook. De hele week is erop gericht om je tot rust te brengen en jezelf op te laden voor het veeleisende moderne leven. Als het hoofd tot rust komt, gaat het hart open. En daar zit veel innerlijke wijsheid.

Vaak krijgen we in deze open staat heldere inzichten over zaken die in de drukte van alledag te complex lijken en valt alles op een magische manier op zijn plek. Retraite betekent letterlijk terugtrekken en wat ons betreft is dit het beste cadeau wat je jezelf kan geven.

Je verblijft in een prachtige kamer voor jezelf waar een heerlijke set Dr. Hauschka producten op je wacht, speciaal afgestemd op jouw huid.

Deze retraite is een samenwerking tussen Healing Space en Natuurlijk Mooi. De leiding van deze reis is in handen van Toña Wong Chung en zij verzorgt het grootste deel van het programma en de persoonlijke healing voor elke deelnemer. Ze wordt bijgestaan door Christel Elbertse en Naomi Cornet van het team van Natuurlijk Mooi. Zij zorgen voor de dagelijkse begeleiding en voor de Dr. Hauschka lichaamsbehandeling.

Voeding

Bij het opschonen van de geest met stilte hoort ook een voedingspatroon dat daarop aansluit. De maaltijden zijn vegetarisch en er wordt rekening gehouden met allergieën. Verder wordt er geen alcohol of cafeïne houdende dranken geschonken. Voor die mensen die eraan gewend zijn om deze producten te gebruiken adviseren wij om een week van tevoren hiermee te stoppen in verband met ontgiftingsreacties (bijvoorbeeld hoofdpijn).

Vision Quest

Een belangrijk aspect van deze stiltereis is het ondergaan van de ‘Vision Quest’. Voor de start van de stiltereis formuleer je een specifiek levensvraagstuk waar je meer helderheid over wilt hebben, om een beslissing over te nemen of om het te kunnen verwerken. Ook het zoeken naar rust en ontspanning kan een Vision Quest zijn. Bij de aanmelding van de stiltereis wordt naar dit thema gevraagd, zodat Toña zich kan voorbereiden op de begeleiding hier in. De doorlopende meditaties en individuele healings worden afgestemd op jouw eigen levensvraagstuk. Het kan best zijn dat je thema gedurende de week verandert, maar nadenken over je thema helpt je om richting te geven aan je innerlijke beweging. De retraite geeft je de mogelijkheid stil te staan, te reflecteren, de balans op te maken en je opnieuw te verbinden met wat het meest wezenlijk voor je is. Ervaar hoe fijn deze offline retraite voor je is.

Deze retraite is geschikt voor mensen mét en zonder ervaring op het gebied van retraites of yoga. De begeleiding is hoofdzakelijk in het Nederlands.

Voor meer informatie of boeken: https://healingspace.nl/retreats/stilte-retreat-mandali/

This retreat will be held in Dutch.


Program

  • We starten de dag met toegankelijke yoga en meditatie
  • Na het ontbijt maken we een wandeling in de prachtige omgeving
  • Na de lunch is er ruimte voor een persoonlijk healing door Toña Wong Chung, een dr. Hauschka behandeling of een yogales. Ook is er in de middag vrije tijd om te genieten van de wellness faciliteiten, zoals sauna, stoombad, jacuzzi en indoor zwembad, waar je vrij gebruik van kunt maken
  • Na de avondmaaltijd sluiten de we dag af met rustgevende meditatie en yoga.

Agenda

Zondag 19 januari
16:00 uur: Aankomst
16:30 uur: Introductie
19:00 uur: Avondmaaltijd
20:30 uur: Meditatie en yoga

Maandag t/m donderdag:
07:15 uur: Yoga en meditatie
08:30 uur: Ontbijt
09:30 – 11:30 uur: Wandeling
12:15 – 13:00 uur: Individuele sessies of tijd voor jezelf
13:00 uur: Lunch
14:00 – 18:00 uur: Individuele sessies of tijd voor jezelf
19:00 uur: Avondmaaltijd
20:30: Meditatie en yoga

Vrijdag 24 januari:
07:15 uur: Yoga en meditatie
08:30 uur: Ontbijt
09:30 - 10:00 uur: Uitchecktijd
10:00 - 12:00 uur: Sluitingsceremonie
12:30 – 13:30 uur: Lunch en afscheid


Email for booking

The quieter you become,
the more you can hear.

Ram Dass